cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
kerstkaart
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

27 november 2020 door Redactie

7x de mooiste christelijke kerstkaarten!

Deze december voelt voor veel mensen donkerder dan normaal. Juist dit jaar, nu je mensen minder makkelijk op kan zoeken, is het mooi om kerstkaarten te versturen. Bemoedig mensen met de boodschap van kerst. Jezus kwam naar de wereld om licht en hoop te brengen. CIP.nl zette de mooiste christelijke kerstkaarten op een rijtje. Met wie deel jij de kerstboodschap dit jaar?

1. Liefs van Lien

De kaarten van Liefs van Lien hebben mooie christelijke teksten erop zoals: 'God is licht' of de Bijbeltekst uit Jesaja 9 vers 5, maar ook meer neutrale teksten om mensen een mooie kerst toe te wensen. De christelijke kaarten hebben een mooie en minimalistische uitstraling met mooie aardekleuren, kleine tekeningen en of juist blauwtinten.

Klik hier om de kerstkaarten van Liefs van Lien te bekijken en te bestellen!

2. Huis van mijn

Verstuur jij het liefst een persoonlijke kaart? Dat kan via Huis van mijn. Voeg een eigen afbeelding toe aan de kaart. De ontwerpen zijn letterlijk en figuurlijk schitterend door het gebruik van goudfolie. Wens jouw omgeving een stralende feestdagen toe!

Klik hier om de kerstkaarten van Huis van mijn te bekijken en te bestellen!

3. Dagelijkse Broodkruimels

Hoop. Dat is iets waar we in deze donkere tijden aan vasthouden. Dit is ook het thema van de christelijke kerstkaarten van Dagelijkse Broodkruimels. Ludieke en bemoedigende teksten sieren de kaarten in zachte tinten. 'Komt allen tezamen', doet je denken aan een van je favoriete kerstliederen. Helaas kunnen we niet in grote getalen samenkomen wegens de maatregelen. Daarom is het sturen van een kaartje juist nú zo belangrijk. En kies je wellicht de kaart te sturen met de tekst: 'Samen misschien niet in hetzelfde huis, maar wel in het hart. Lieve kerst!' Daarnaast verkoopt Dagelijkse Broodkruimels nog veel andere mooie sets met kerstkaarten.

Klik hier om de kaarten van Dagelijkse Broodkruimels te bekijken en te bestellen!

4. Stralend

De kerstkaarten van Stralend, zijn werkelijk stralend. De kaarten zijn bedrukt met goudfolie, die de mooie details van de minimalistische tekeningen sieren. Er staan zowel Engelse als Nederlandse teksten op de kaarten die gaan over de geboorte van Jezus, zo deel je prachtige boodschappen 'Love came down' en 'Jezus licht van de wereld' met jouw naasten.

Klik hier om de kaarten van Stralend te bekijken en te bestellen!

5. Stars by Name

Deel het licht van het kerstevangelie met de kerstkaarten van Stars by name. De kaarten hebben een neutrale en minimalistische uitstraling in aardetinten. Zo wil je deze kaarten met 'Kyrie Eleison' en 'Oh holy night' graag in je huis neerzetten. Leuk om te sturen en leuk om te ontvangen!

Klik hier om de kaarten van Stars by name te bekijken en te bestellen!

6. Mir Design

De kerstkaarten van Mir Design hebben een frisse en heldere uitstraling. De kaarten zijn met mooie blauwe aquarelschilderingen gemaakt en worden gesierd met goudfolie. Deel jij de boodschap van de geboorte van de Koning van Israël met deze kaarten?

Klik hier om de kaarten van Mir Design te bekijken en te bestellen!

7. Life Prints

De natuur is een prachtig getuigenis van de grootheid van onze God. Onze God die zo klein werd door als baby naar ons toe te komen met kerst. Deze prachtige kerstkaarten van Life Prints laten dit zien! Je kan ook kiezen voor een kaart met een mooie tekening of schildering, of misschien juist alleen een Bijbeltekst.

Klik hier om de kerstkaarten van Life Prints te bekijken en te bestellen!

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen