Algemene voorwaarden Cvandaag Premium

Cvandaag Premium is een dienst van Cvandaag B.V.
Steenbergsestraat 26
4611 TG Bergen op Zoom

Cvandaag B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67630685 en houdt kantoor te Bergen op Zoom.

Over Cvandaag Premium
Cvandaag Premium is een dienst die Cvandaag aantrekkelijker maakt voor lezers (zo is de website cvandaag.nl advertentie-vrij en zijn er speciale Cvandaag Premium-artikelen en aanbiedingen). De inhoud van dit product kan veranderen en daarmee ook de voorwaarden. Bij verandering van de voorwaarden wordt dit op voorhand per mail gecommuniceerd naar onze leden.

Cvandaag Premium Jaarabonnement
Het Cvandaag Premium Jaarabonnement kost op dit moment €9,50 per maand. De eerste maand is gratis. Verder heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Hierna kunt u zich na het eerste jaar maandelijks afmelden voor Cvandaag Premium.

Cvandaag Premium Maandabonnement
Het Cvandaag Premium Maandabonnement kost op dit moment €13,75 per maand. U kunt zich ieder moment afmelden voor Cvandaag Premium. De eerste maand is gratis.

Gratis maand
De eerste maand Cvandaag Premium is gratis. Meld je je aan tussen de 1ste en de 10de van een maand, dan is die maand gratis. De eerste automatische afschrijving vindt dan plaats in de maand erop, in de eerste helft van die maand. Meld je je aan tussen de 11de en het einde van een maand, dan zijn die maand en de maand erop gratis. De eerste automatische afschrijving vindt dan 1 tot 1,5 maand later plaats. Bijvoorbeeld: aanmelden op 16 april betekent dus dat we pas in juni voor het eerst je lidmaatschap afschrijven.

Opzegging
Cvandaag Premium is maandelijks opzegbaar (bij een jaarabonnement na het eerste jaar). Dit dient gedaan te worden via uw persoonlijke Cvandaag Premium dashboard. Opzegging kan tot en met het einde van de maand. Vindt de opzegging van een maandlidmaatschap plaats op bijvoorbeeld 5 maart, dan worden er vanaf april geen lidmaatschapskosten afgeschreven.