cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
piet van midden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

04 december 2020 door Piet van Midden

Waarom Jezus ons meer te bieden heeft dan Thierry Baudet

Thierry Baudet ligt gevoelig bij CIP.nl. Het moet een pijnlijke ervaring zijn om te merken, dat de man die je op het schild hebt gehesen, er allerlei antisemitische denkbeelden op na houdt. Tenzij je zelf antisemiet bent, natuurlijk. Baudet schijnt gezegd te hebben dat hij in zijn kring alleen maar antisemieten tegenkomt. Ik vermoed dat dat klopt. Ik denk aan de leefwereld van allerlei mensen om me heen. Hun wereld is die van de kerk. De kennissen en vrienden die hun verjaardag bezoeken, zijn ook van de kerk. Of van de voetbalclub. Het gesprek gaat dan ook over de kerk of ‘de voetbal’ en dat kan dan heet toegaan.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Piet van Midden
- Wat zou Jezus vandaag de dag in Oekraïne gedaan hebben?
- Lees maar, er staat niet wat er staat
- Bij mij geen plaats voor de herberg deze Kerst
- Door corona is het mogelijk om de Hebreeuwse Bijbel beter te begrijpen
- Een EU-commissaris is met gevaarlijke onzin bezig
Meer over Piet van Midden »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Het is wel een open deur, Jezus is wordt dan ook de deur genoemd. Natuurlijk heeft de Here Jezus ons meer te bieden dan Theirry Baudet, de Here Jezus heeft ons alles te bieden!Baudet echter, lijkt een nieuwe politieke koers te willen varen, en dat wordt na 172 jaar de hoogste tijd. Het huidige kartel houdt ons letterlijk gevangen omdat we helemaal niet hebben in te brengen dan eens in de 4 jaar een vakje rood kleuren. Het referendum (FvD) is ons ook al afgenomen want dat komt het zittend pluche niet zo goed uit.