cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Marcel Vroegop
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

15 november 2022 door Geloofstoerusting

Documentaire: een kijkje achter de schermen bij Geloofstoerusting

In 2022 publiceerde Desiring God een documentaire over hoe zij bedieningen over heel de wereld helpen om goede bronnen beschikbaar te maken voor gelovigen en kerken. Ze zoomden daarbij in op het verhaal van Geloofstoerusting, om de noodzaak te laten zien van hun hulp én hoe die er in de praktijk uitziet.

'We delen deze documentaire graag met je', schrijft Geloofstoerusting. 'Hij laat iets zien van wat er achter de schermen gebeurt en waar maar zeer weinigen weet van hebben.' Je ziet in deze docu iets van wat Desiring God op afstand voor Geloofstoerusting en daarmee voor Nederland betekenen. 'We delen deze docu met een dankbaar hart, omdat God de eer ontvangt als we zien hoe Hij mensen verbindt om Hem en elkaar te dienen.'

Neem een kijkje op de website van Geloofstoerusting

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

G
Dankbaar voor geloofstoerusting.nl waar ik o.a. heb leren onderscheiden wat hypercalvinisme is. Ga zo door Marcel. Ik mag nu staan in het geloof als kind van God, in plaats van telkens teruggeworpen worden op mezelf. Ik mag leven uit Zijn genade. Niet langer een slaaf van de porno en prostitutie, niet langer een slaaf van satan. Het helpt mij enorm om dat hardop te mogen uitspreken: ik ben een kind van God. Door de onvoorwaardelijke liefde en genade van God, die Zijn Zoon zond om te lijden en betalen, ook voor mij. Halleluja!