cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 augustus 2014 door Jeffrey Schipper

Ebola: Prediker stuurt flessen met 'heilig water'

De omstreden Nigeriaanse prediker T. B. Joshua heeft meer dan 4.000 flessen met 'heilig water' opgestuurd in de strijd tegen het ebolavirus. Hij is ervan overtuigd dat het water een krachtige zalving met zich meebrengt voor de slachtoffers in West-Afrika. "Wie dit water gebruikt, ontvangt een bijzondere positie in Christus. Dan ben je vrij om genade, voorspoed, bevrijding en genezing te ontvangen," aldus één van de rijkste en controversiële sprekers uit Nigeria volgens de Christian Post.

Het gaat om de grootste ebola-uitbraak in de geschiedenis. De Wereldgezond-heidsorganisatie WHO maakte afgelopen weekeinde bekend dat het dodental door ebola inmiddels is opgelopen tot zeker 1.145. Sierra Leone, Guinee en Liberia zijn het zwaarst getroffen. TB Joshua Ministries verstuurt ook nog humanitaire hulp ter waarde van 50.000 dollar. Dit is overigens even duur als de privéjet waarmee de flessen 'heilig water' zijn vervoerd.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?