cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Jennifer Guetta
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

25 mei 2023 door Patrick Goede

Archeologe Jennifer werd bevrijd van demonen door de naam van Jezus aan te roepen

“Op het moment dat we de naam van Jezus aanriepen, veranderde alles. Hij kwam met Zijn engelen en Gods glorie over ons huis.” Jennifer Guetta groeit op met een atheïstische vader en een gelovige moeder. Ze studeert Bijbelse archeologie in haar “zoektocht naar de waarheid”. Op de universiteit in Leiden doet ze verschillende pogingen om die waarheid te vinden, maar het brengt haar niet dichterbij God. Jennifer vertelt in een uitgebreid interview met Cvandaag hoe ze uiteindelijk toch op een heel bijzondere manier Jezus leerde kennen.

Een studie Bijbelse archeologie lijkt geen gek begin voor iemand die op zoek is naar de waarheid. Waarom vond Jennifer daar toch niet de gehoopte antwoorden op haar vragen? “Het gaat op de universiteit vooral om rationeel denken, het geestelijke aspect wordt achterwege gelaten. Je kijkt vooral naar wat niet klopt. We hebben wel heel veel gevonden in Israël, maar dat is niet wat uiteindelijk nodig is om te gaan geloven. Daar heb je echt een aanraking van de Heilige Geest voor nodig.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen
Bestel hier het boek Lichtinslag van Jennifer Guetta!

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Boeiend verhaal. Ik geloof niet in satan als een gevallen engel, maar demonen (kwade geesten) zijn wel realiteit. Net zoals het “glaasje draaien” geen onschuldig spelletje is. Demonen zijn de geesten van mensen die na hun lichamelijk sterven zo gehecht zijn aan deze wereld, dat ze niet terug willen keren naar het Licht. In heel uitzonderlijke gevallen kunnen demonen het lichaam van iemand overnemen. Dit zijn degenen waarvan de bijbel zegt dat zij de duisternis liever hebben dan het licht. .