cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Jack van der Tang
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 januari 2023 door Redactie

Christenen verontwaardigd: "Voorganger praat gedrag Braziliaanse relschoppers goed"

Diverse christenen hebben verontwaardigd gereageerd op een interviewfragment van Family7. Een christelijke directeur stelt dat het gedrag van relschoppers in Brazilië via de christelijke tv-zender wordt goedgepraat. "Onder de demonstranten in Brazilië bevinden zich veel oprechte christenen die niet zomaar als extremist weggezet mogen worden. Zo'n etiket wordt tegenwoordig wel heel makkelijk opgeplakt", zo stelde Jack van der Tang (foto boven) van Stichting Pillar of Fire in het Family7-programma Uitgelicht!.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Is het feit dat "oprechte" Christenen meedoen aan dit soort revolutionaire acties een rechtvaardiging van die acties? Was de aanval op het Capitool door verstokte Trumpisten rechtvaardig omdat er "oprechte" Christenen aan mee deden? En was de heerschappij van Hitler als notoir tegenstander van het "godloos" communisme rechtvaardig omdat hij gesteund werd door een menigte "oprechte" Christenen, die zelfs instemden met de duivelse Jodenvervolging? Worden die "oprechte" Christenen niet vooral gedreven door aards belang en angst?