cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Matthijn Doekes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

20 juni 2022 door Matthijn Doekes

Niet alleen succesvolle verhalen zijn getuigenissen

In de kerk waar ik geestelijk ben opgegroeid, waren veel mensen met een heftig getuigenis. Een verleden als drugsverslaafde, prostituee, gevangenis, leven op straat en daarna gered en veranderd door God. Indrukwekkende en inspirerende verhalen. Zij getuigden vol vertrouwen en passie. Het waren altijd verhalen van grote verandering, van succes en hoop.

Ook ik gaf mijn getuigenis, veelal via muziek en via optredens her en der, op podia en ernaast en God zegende me met deze muzikale bediening. Ik heb veel mooie en belangrijke dingen zien gebeuren en meegemaakt, waardoor ik wist dat wat ik deed Gods roeping was voor die periode in mijn leven. Toch waren er ook dingen in mij die God niet genas of wegnam, die de uitvoer van deze bediening vermoeilijkten. Dat was niet te begrijpen voor me. Tegelijkertijd moest ik wel blijven doen waartoe God me riep en wat me veel kostte. God had het makkelijker kunnen maken door me te genezen, maar koos ervoor dat niet te doen.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Matthijn Doekes
- Talent en karakter kunnen in Gods koninkrijk niet zonder elkaar
- De grootste bedreiging voor de Kerk is de kerk zelf
- Schelden verplaatst de aandacht van de inhoud naar de persoon
- Kerken zijn te vaak gefixeerd op aantallen
- Megakerken horen niet te bestaan
Meer over Matthijn Doekes »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

M
Ik hoop met deze column alle mensen die, net als ik, onvolledig en onsuccesvol lijken te zijn, een hart onder de riem te steken. Jouw getuigenis is net zo waardevol!