cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ds. M. A. Kempeneers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

23 mei 2022 door Jeffrey Schipper

Ds. Kempeneers: “Na de dood van mijn jongere broer gingen mijn ogen open voor Gods genade”

“Als politieagent legde ik Bijbels in postvakjes van collega’s. Ik vond ze verscheurd terug. Soms was ik overijverig, maar ik wilde mensen bekend maken met Gods genade. Vroeger in het blauw als agent en nu in het zwart als dominee.” Het enthousiasme waarmee ds. M. A. Kempeneers de blijde boodschap van het evangelie uitdeelt en verkondigt, karakteriseert de christelijke gereformeerde dominee ten voeten uit. Bijna tien jaar was hij woon- en werkzaam in Katwijk aan Zee. Sinds kort is hij verbonden aan de CGK in Barendrecht. Cvandaag sprak hem over bidden voor een vloekende collega, diagnoses van de hemelse Medicijnmeester en een wonderlijke ervaring op een sterfbed.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Alles wat gedaan werd uit Liefde tot de Heere Jezus, dat houdt z'n waarde en zal blijven bestaan.Wanneer we ons richten op het Volbrachte werk van de Heere Jezus, dan komen naast de Verlossing en de Dankbaarheid, ook de Zonden en de Bekering in zicht.