cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Donkey Mobile
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 mei 2023 door Donkey Mobile

Donkey Mobile kerkapp nu beschikbaar in het Fries

Donkey Mobile, de toonaangevende aanbieder van mobiele applicaties voor kerken, kondigt met trots aan dat hun kerkapp nu beschikbaar is in het Fries. Dit is een grote stap voorwaarts in de voortdurende inzet om kerken te voorzien van de technologie die ze nodig hebben om hun gemeenschappen te bedienen.

"Deze update is een mijlpaal voor ons en voor de kerken in Friesland", zegt Henrik Wienen, CEO van Donkey Mobile. "We zijn er trots op dat we kerken de mogelijkheid bieden om in hun moedertaal te communiceren met hun gemeenschap." Deze nieuwe functie is tot stand gekomen dankzij de inspanningen van de Jacobikerk in Wommels, die verbaasd was dat de app nog niet beschikbaar was in de tweede taal van ons koninkrijk. De gemeenschap van de Jacobikerk heeft de vertaling zelfstandig verzorgd en dit heeft bijgedragen aan de nieuwe update.

Met deze nieuwe functionaliteit kunnen kerken in Friesland nu gebruikmaken van de app om te communiceren, informatie te delen en betrokkenheid te vergroten, allemaal in het Fries. Donkey Mobile is verheugd om deze nieuwe functie te kunnen bieden en kijkt ernaar uit om kerken te blijven ondersteunen in hun missie om te dienen en gemeenschappen te bouwen. Naast het Nederlands en het Fries is Donkey Mobile ook beschikbaar in Engels, Frans, Duits en Pools. Dit is een unieke functie waardoor de app in de eigen vertrouwde taal van de kerkgangers beschikbaar is.

Donkey Mobile is actief in heel Nederland en daarbuiten. Al meer dan 300 kerken van allerlei verschillende denominaties beschikken over een eigen kerkapp van Donkey Mobile. Deze kerkapp bindt mensen samen en beschikt over een gemeentegids, digitale agenda en collectefunctionaliteit. Voor meer informatie over Donkey Mobile en hoe de kerkapp kan worden ingezet in uw gemeente, kunt u hier terecht.

Over Donkey Mobile
Donkey Mobile is een innovatief technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mobiele applicaties voor kerken. Het bedrijf streeft ernaar om kerken de tools te bieden die ze nodig hebben om effectief te communiceren en betrokkenheid binnen hun gemeenschappen te vergroten. Ze werken vanuit de missie: geloven in de toekomst van de kerk.

Donkey Mobile is opgericht door Henrik Wienen die een droom heeft voor de kerk. In de video vertelt hij hoe hij van verkoper van apps van grote kledingmerken de stap nam om die droom om te zetten in daden: "Wij zijn de generatie die de schouders eronder moeten zetten om de kerk op te bouwen."

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen