cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Mercy Ships Talent Event
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 maart 2023 door Mercy Ships Holland

Ontdek wat jou drijft op het Mercy Ships Talent Event

Wat zijn je persoonlijke drijfveren? Wat is je missie? Vrijwilligersorganisatie Mercy Ships organiseert op donderdag 23 maart 2023 een event om dit te ontdekken. Bezoekers gaan met workshops op zoek naar hun persoonlijke drijfveren en de manier waarop deze concreet vorm kunnen krijgen. De avond is bedoeld voor mensen van tussen de 17-65 jaar en vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal. Deelname is gratis.

Met de organisatie van dit evenement speelt Mercy Ships in op wat er leeft in de samenleving. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om betekenisvol te zijn en bewuste keuzes te maken. Het Talent Event helpt mensen in hun zoektocht hiernaar.

Programma
Op het programma staan diverse interactieve workshops door professionele trainers en workshopleiders, zoals Wat drijft jou?, DISCovery en Leef je bucketlist, en een inspirerend panelgesprek met verschillende mensen die hun drijfveren en talenten op bijzondere manieren hebben ingezet. 

De creatieve en bezinnende workshops worden gegeven door de bekende coaches en trainers Jennifer Bakermans-Henkel, Christa Verberkt, Femke Kemink, Marloes Akkerman, Matthijs Ouwehand en Daniël Koper.

Aanmelden
Ben jij op zoek naar een manier om wat te betekenen voor anderen maar weet je niet hoe? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je ontdekken wat bij jou past? Welkom op het Talent Event: meld je hier gratis aan!

Lees hier meer over het werk van Mercy Ships

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen