cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Prof. dr. Jan Hoek
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 september 2022 door Redactie

Prof. dr. Jan Hoek bespreekt uitverkiezing, aanbod van genade en refogezindte in Cvandaag podcast

In hoeverre ligt de verantwoordelijkheid bij de mens wanneer we worden opgeroepen tot bekering? Moeten we onze eigen ellende of zonden kennen voordat we onszelf kind van God mogen noemen? En legde dr. G. A. van den Brink onlangs wel of niet de vinger op de zere plek als het gaat om de manier waarop hierover wordt gepreekt in een deel van de reformatorische gezindte? Prof. dr. Jan Hoek (foto) is aanstaande dinsdag te gast in de Cvandaag podcast om dit te bespreken.

Hoek blikt kort terug op deze briefwisseling over 'misleidende prediking' en zal het grootste deel van de podcast inhoudelijk ingaan op wat de Bijbel zegt over uitverkiezing en het aanbod van genade. Heb je als geïnteresseerde een vraag waar Hoek als theoloog op in kan gaan? Stuur dan een e-mail naar de redactie en beluister ter voorbereiding onderstaande podcast waarin wordt besproken van de veelbesproken lezing van dr. Van den Brink hierover heeft los gemaakt:

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen