cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Zangeres Sera Noa
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

07 september 2022 door Patrick Goede

Zangeres Sera Noa open over haar onzekerheid: "Ik plande een gesprek met een chirurg"

De christelijke zangeres Sera Noa plande begin dit jaar een gesprek met een chirurg in verband met een eventuele neuscorrectie. In gesprek met het christelijke jongerenplatform 'Move', deelt ze haar onzekerheid. "Ik wilde dit eerst niet delen omdat ik het misschien nog wel wilde gaan doen. Maar het is goed om kwetsbaar te zijn", zegt de zangeres.

Ze vertelt vervolgens over haar aanvankelijke voornemen en dat ze nu meer en meer leert te accepteren hoe God haar gemaakt heeft. De openhartige en eerlijke bekentenis van Sera vindt veel weerklank bij de christelijke jongeren op het platform. "Wat super dapper van jou @seranoamusic. Mooi mens❤️", zegt ene C. Christiaanse bijvoorbeeld. Een andere jonge vrouw bewondert de kwetsbaarheid van de zangeres: "Wauw zo bijzonder dat ze zo kwetsbaar is in het openbaar. Dat is echt iets om van te leren!"

Verder wordt de zangeres op het platform bedolven onder de complimenten over haar uiterlijk. Bekijk het bijzondere fragment hier:

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen