cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Aanbidding Malieveld
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 juni 2022 door Stichting Presence

Christenen verzamelen zich vrijdag op het Malieveld voor aanbidding en gebed

Stichting Presence nodigt iedereen uit voor een bijeenkomst op het Malieveld, komende vrijdagavond 1 juli 2022 om 19:30 uur in Den Haag. Een avond vol prachtige aanbidding en gebed voor ons land. Samen met heel veel christenen God aanbidden op deze bekende plek middenin de samenleving. Met een koor van meer dan 100 vocals en prachtige, intense worship tot eer van God.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig
Kom met vrienden, familie en je gemeentekring en neem zoveel mogelijk mensen uit je kerk mee. De toegang is gratis en je hebt geen ticket nodig. Er is plek genoeg op het veld, het is een veilige, mooie plek om vrijdagavond te zijn. Het Malieveld is goed bereikbaar, ligt naast Den Haag Centraal Station en er is voldoende parkeermogelijkheid.

Benieuwd naar Presence op het Malieveld vorig jaar? Meer dan een half miljoen mensen keken de avond terug.

Bekijk de live-uitzending terug:

Praktische vragen?
Het Malieveld is prima bereikbaar. Er is veel parkeerruimte in de directe omgeving, het station is op loopafstand. Je kunt eventueel een kleed of klapstoeltje meenemen om op te zitten en er zijn voldoende toiletten op het veld. Je kunt hier een antwoord vinden op praktische vragen.

Alternatief: bekijk de livestream op YouTube
Live erbij zijn is het mooist. Maar mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je de avond live meebeleven via deze pagina. Abonneer je meteen even op dit kanaal vol prachtige aanbidding.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ongetwijfeld heeft men hiermee goede intenties, maar het lukt me gewoonweg niet om de vertaalslag naar dit soort christendom te maken, vol enthousiasme, gebaren en daarbij passende muziek. Wellicht wat meer van de Geest nodig die alle talen spreekt en ons elkaar doet verstaan.