cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 oktober 2014 door Jeffrey Schipper

'Ben ik wel uitverkoren' tot zegen in refowereld

De brochure 'Ben ik wel uitverkoren' is alweer toe aan de vierde druk. Door de vraag: 'Ben ik wel of niet uitverkoren?', blijft er tussen sommige reformatorische christenen een kloof tussen God en de mensen zelf. De projectgroep 'Ben ik wel uitverkoren' is ervan overtuigd dat de brochure tot zegen kan zijn voor "mensen met een oprecht zoekend hart". "Vorig jaar hoorden we bijvoorbeeld dat de eerste versie van de Bijbelstudiebrochure voor een ouderling uit de Gereformeerde Gemeente op zijn sterfbed tot grote zegen is geweest," citeert Refoweb.

"Omdat wij anoniem willen blijven, horen we weinig reacties op de brochures, maar we weten nu al van meerdere mensen die door de brochure 'Ben ik wel uitverkoren?' tot een levend geloof zijn gekomen, van wie drie mensen op hun sterfbed. We hebben de brochures niet geschreven vanuit een kritische of betweterige houding, maar met liefde en bewogenheid. Zelfs mensen die kritiek hebben schrijven dat zij onze bewogenheid en goede bedoelingen ‘geproefd’ hebben. Bij elke druk hebben wij de tekst zo zorgvuldig en getrouw mogelijk samengesteld, naar ons beste weten en in afhankelijkheid van God."

Deze week wordt de vierde druk van de brochure uitgedeeld tijdens de Wegwijs Beurs in Rotterdam.

Lees hier meer op Refoweb.nl en bezoek www.benikweluitverkoren.nl

CIP.nl sprak eerder met één van de initiatiefnemers van 'Ben ik wel of niet uitverkoren?': "God wil hen die worstelen met de uitverkiezing bereiken"

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen