cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Eva Kuin
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

28 april 2023 door Silvan Bruinstroop

Jarenlang zat Eva opgesloten in occultisme totdat Jezus haar bevrijdde

Ze groeide op in een niet-gelovig gezin en hield zich jarenlang bezig met occultisme totdat ze haar hart aan Jezus gaf. De 39-jarige Eva Kuin uit Amsterdam heeft na een jarenlange zoektocht naar zingeving, die haar onder meer naar de jungle leidde, vrede en rust gevonden. Inmiddels is Eva gedoopt en wil ze met haar verhaal anderen inspireren ook voor Jezus te kiezen. Cvandaag ging onlangs met de voormalig yogadocent én energetisch therapeut in gesprek.

“Ik ben zonder geloof grootgebracht, je kan het atheïstisch noemen”, vertelt Eva. “Mijn moeder moest vroeger naar de Katholieke Kerk en daaruit ontstond een soort weerstand tegen het christelijk geloof. Die houding nam ik min of meer automatisch over. Tegelijkertijd stond ik wel al op vroege leeftijd open voor allerlei spirituele vormen. Toen mijn moeder van mijn vader scheidde, was zij erg zoekende en hield ze zich bezig met bijvoorbeeld astrologie-sessies. 

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Mooi getuigenis, wat is Eva 'van ver' gekomen!

Zo reëel, de geestelijke wereld, ook die van de duistere kant!

We kunnen satan en zijn demonen overwinnen door de liefde en de kracht (= de gaven) van Gods geest, zie 1 Kor. 14:1.