cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Nieuwbouw Frontrunners
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 januari 2023 door Redactie

Een petitie tegen bouwplan Frontrunners Ministries: waarom? Bewoner geeft uitleg

“Na eerdere media-aandacht heeft evangelist Tom de Wal ons en andere buurtbewoners inderdaad zijn gegevens achtergelaten. Wat mij betreft is dat mosterd na de maaltijd”, zegt Helga Gardenier. Een jaar geleden kocht zij met haar partner Rob haar droomhuis aan de Oude Kerkstraat in Dussen. Althans, daar gingen zij vanuit. Het bouwplan van de snelgroeiende christelijke stichting Frontrunners Ministries gooit roet in het eten. Helga en Rob startten onlangs een petitie, die inmiddels ruim 200 keer is ondertekend. Waarom kiezen zij voor deze handelwijze? Cvandaag ging met Helga Gardenier in gesprek.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Frontrunners doet in deze helemaal niets verkeerd. Het is altijd een afweging bij dergelijke projecten, of dat je eerst met bewoners gaat praten over je plannen, of eerst bij de gemeente kijken wat er kan.

En de mensen met een vrije uitzicht zijn gewoon naïef geweest. Als dat uitzicht zo belangrijk voor je is, neem dan even de moeite om in het bestemmingsplan te kijken wat er met die grond mag gebeuren. En je kan op je klompen aanvoelen dat een leeg partycentrum vroeg of laat wordt gesloopt voor iets anders.