cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
sara-maria
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

15 februari 2022 door Sara-Maria Smit

Het hele Evangelie in een van de meest gebruikte begrafenisteksten

Afgelopen maand stonden wij als familie aan het graf. Het lichaam van mijn tante zakte langzaam naar beneden en daarmee ook de tranen over onze wangen. God weet hoe veel. Mijn oom en nichtjes en neefje stonden voor het graf en ik moest denken aan de vier vrienden die een matras door het dak lieten zakken met hun vriend erop, om hem te brengen aan de voeten van de Heere Jezus. Ja, daar was mijn tante ook. Mijn familie wist dat, wéét dat. Voordat mijn tante ontsliep in Christus vertelde ze waar ze wilde dat haar rouwdienst over zou gaan: “Het gras verdort, de bloem valt af, maar het Woord van onze God bestaat voor eeuwig.” (Jesaja 40 vers 8).

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Sara-Maria Smit
- Waarom ik 'dol ben' op de scheppingsorde
- Mag ik als vrouw hier wel onderwijzen?
- Laten we minder zingen over de goede, ouwe Sint en meer over de Messias die écht komt
- Waarom ik mensen blijf aanspreken met 'u'
- Ik verlang naar de wederkomst (maar waarom eigenlijk?)
Meer over Sara-Maria Smit »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

De mens zonder God is als gras, als een bloem op het veld die wel sierlijk pronkt, maar kracht'loos is en teer. Wanneer de wind zich over 't veld laat horen, dan knakt haar steel, haar schoonheid gaat verloren, men vindt en kent haar stadplaats zelfs niet meer!

MAAR:

Op. 22:2 Midden op haar plein en aan weerszijden van de rivier staat het geboomte des levens, dat twaalfmaal vrucht draagt, iedere maand zijn vrucht gevende; en de bladeren van het geboomte zijn tot genezing der volkeren.