cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Familie Fusco
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 maart 2020 door Nienke Alblas

Christelijk gezin verliest vier familieleden aan het coronavirus, 19 familieleden in quarantaine

Wat een gezellig en fijn familiediner moest worden is voor de Fusco-familie uitgelopen op een enorm drama. Een week later zijn namelijk maar liefst vier familieleden overleden aan het coronavirus. Meerdere gezinsleden vechten bovendien nog voor hun leven op de intensive care. De Amerikaans-Italiaanse familie uit New Jersey wordt daarmee gruwelijk hard getroffen door het virus dat de hele wereld in zijn ban heeft. Dat melden verschillende media.

Kort na familiediner werd het eerste slachtoffer Rita gediagnostiseerd met corona. Rita is met 55 jaar het oudste kind in de Fusco-familie. Ze had geen andere gediagnostiseerde kwalen naast het virus. Momenteel wordt hier nog verder onderzoek naar gedaan. Na vier dagen op de intesive care kwam de godsdienstlerares te overlijden. Dit was een enorme klap voor de familie Fusco. Veel tijd had de familie echter niet om het nieuws te verwerken. Broers Carmine en Vincent werden namelijk ook ernstig ziek van het virus. Niet veel later werd ook moeder Grace opgenomen in het ziekenhuis.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- Kerken krijgen nieuwe coronahandreiking: 'Haal een vaccin, booster of herhaalprik'
- Evangelist Sieberen overleed bijna aan corona: "God heeft Zijn onbeschrijflijke grootheid laten zien"
- Christelijke partijleiders in debat kritisch op coronabeleid: "Coronapas zo snel mogelijk van tafel"
- Nieuw advies voor kerken: Meer bezoekers mogelijk bij erediensten
- Hoe christenen reageren op de harde lockdown vanwege omikron
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Hier zijn geen woorden voor. . wel meeleven in voorbede.

Laat ieder er toch van doordrongen zijn dat wij, in de praktijk van elke dag, tot het uiterste moeten gaan om de hygiëne voorschriften op te volgen...dus ook geen gezellige praatjes met elkaar in de supermarkt: daar zijn de vakkenvullers en ÈN HUN FAMILIE een zeer kwetsbare groep. Laten we elkaar aanspreken op onverantwoord gedrag, daar niet lacherig over doen bidden dat ons land en volk weer zicht krijgt op- en zich verootmoedigt in gebed tot- de Almachtige!