cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
corona microfoon
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 maart 2020 door Nienke Alblas

Deze christelijke artiesten willen in coronatijdperk vertrouwen op God in plaats van hun bankrekening

Door de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus komen veel zzp'ers zonder werk te zitten. Zo zijn er veel christelijke concerten en tours afgelast. Christian Verwoerd, Mirjam van der Vegt en Jafeth Bekx proberen ook in deze onrustige tijd hun focus op God te houden. "Ik heb eerst vertrouwen nodig op mijn geestelijke bankrekening en ga me daarna pas richten op mijn economische bankrekening", vertelt de christelijke zzp'er Mirjam van der Vegt.

Het concert van vorige week zaterdag van Christian Verwoerd werd afgelast vanwege het coronavirus. Hier zouden 500 man aanwezig zijn, wat nu niet gaat door de regelingen vanuit het RIVM. Christian werkt als muzikant en spreker als christelijke zzp'er. Een kleiner concert op uitnodiging is ook afgelast. De muzikant probeert in deze tijd niet te ver vooruit te kijken. "Ik ben vooral praktisch bezig om te kijken naar welke werkzaamheden in deze periode goed te doen zijn. Ik bouw ook websites en daar heb ik momenteel ook wel genoeg in te doen. Qua muziek heb ik nu wat meer tijd om te bezinnen. Ik wil de weekenden (die door het coronavirus leeg komen) niet gebruiken om meteen helemaal vol te plannen met andere dingen. Ik kan de tijd onder andere gebruiken om te ontdekken wat God in de toekomst voor mij heeft. Waar mijn roeping de komende tijd ligt in de christelijke wereld en waar ik mij qua muzikale activiteiten op moet richten.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- Kerken krijgen nieuwe coronahandreiking: 'Haal een vaccin, booster of herhaalprik'
- Evangelist Sieberen overleed bijna aan corona: "God heeft Zijn onbeschrijflijke grootheid laten zien"
- Christelijke partijleiders in debat kritisch op coronabeleid: "Coronapas zo snel mogelijk van tafel"
- Nieuw advies voor kerken: Meer bezoekers mogelijk bij erediensten
- Hoe christenen reageren op de harde lockdown vanwege omikron
Meer over Corona »

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen