cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
the family
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

20 augustus 2019 door Patrick Simons

5 belangrijke lessen die we kunnen leren van Netflix-documentaire The Family

Netflix-documentaire The Family is ontzettend populair. Niet alleen in de Verenigde Staten, maar over de hele wereld wordt de serie bekeken. The Family is een christelijke groepering die al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw bestaat. Volgens de documentaire heeft deze organisatie waanzinnig veel invloed op regeringsleiders wereldwijd. Dat wordt in de documentaire amper aangetoond. Toch is het absoluut een aanrader om deze serie te kijken. Je kunt er als christen ontzettend veel van leren. Maar wat dan eigenlijk precies? We zetten vijf belangrijke lessen uit deze documentaire voor je op een rijtje.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

The Family
- Netflix-documentaire The Family: Machtswellustelingen of oprechte volgers van Jezus?
- Is documentaire The Family een aanval op christelijk-conservatief Amerika? - CIP Podcast
- Amerikaanse professor over 'The Family': "Schandelijk voorbeeld van anti-christelijke propaganda"
Meer over The Family »

Bekijk de documentaire hier

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Weer die bullshit van in Jezus vallen verschillen weg zoals homo en niet homo. Komaan get real. Wie de duisternis een beetje kent weet dat als je niet echt op dezelfde lijn zit geestelijk, de kracht van God niet doorbreekt bvb in de bediening waar het Koninkrijk van Jezus en dat van Satan lijnrecht tegenover mekaar staan: de bediening van bevrijding. Dus bullshit.....die nieuwe verdraagzaamheid binnen het christendom. #whatsnext"