cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Caronline van der Plas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 maart 2023 door Redacteur

Oproep: Cvandaag zoekt christenen die stem uitbrachten op BBB

De Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen zijn uitgemond in een enorme overwinning voor de BBB (BoerBurgerBeweging). De partij van lijsttrekker Caroline van der Plas haalde liefst zeventien zetels en is daarmee de grootste geworden.

Cvandaag is op zoek naar christenen die ook hun stem op de BBB uitbrachten. Wat zijn hun beweegredenen, wat vinden ze bij de BBB wel wat ze niet bij de SGP of CU vinden en kun je het als christen verantwoorden om op een niet-christelijke partij te stemmen? Wil je je verhaal delen? Neem dan contact op met redacteur Silvan Bruinstroop. Je kunt hem mailen via silvan@cvandaag.nl

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Vreemde stelling om CU als christelijk neer te zetten evenzo het CDA.. Ja de SGP blijft bij de bron, geen, of weinig verschuiving in standpunten. De andere twee zijn ten prooi gevallen aan politieke correct woke overtuigingen. Geen inhoudelijk christelijk verhaal meer. De medisch-ethische kwesties overgedragen aan Kaag.

Dus eigenlijk is er één "geankerde" christelijke partij over. Daar heb ik niet op gestemd, nee ik heb in volle overtuiging BBB gestemd.