cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Vragen van een vijfjarige
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

06 maart 2023 door Patrick Goede

Vertederend: de vragen van een vijfjarige aan God over ons bestaan

Ons bestaan op aarde kan soms overweldigend zijn. Er zijn zoveel dingen die van ons gevraagd worden en we worden soms zo opgeslokt in onze dagelijkse beslommeringen. Neem daarom even de tijd voor het vijfjarige jongetje in onderstaande video, die zich in alle oprechtheid afvraagt waarom God ons op deze aarde gezet heeft. Je kunt soms zo lang iets doen zonder dat je God erin betrekt of je afvraagt waarom Hij je hier in de eerste plaats op aarde heeft gezet.

Het kan dan heel goed zijn om weer eerlijk met God te praten en Hem te vragen wat zijn plannen zijn met jouw leven. Lees de Bijbel, stel God oprecht je vragen en reflecteer op je leven en handelen. "God heeft mij gemaakt toch?", vraagt de vijfjarige in onderstaande instagramvideo. "Waarvoor heeft Hij mij dan gemaakt? Wat moet ik doen?" Het zijn vragen die ons een spiegel mogen voorhouden.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
"waarom God ons op deze aarde gezet heeft"

Een vraag die ik nog nooit heb horen terug komen in een preek. Maar het is de vraag die toegang geeft tot het werkelijk verstaan van Gods schepping.

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify