cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Bella Taylor-Smith
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

01 februari 2023 door Patrick Goede

Hoe de christelijke Bella (23) The Voice won en iedereen omverblies met haar karakter en stem

Bella Tylor-Smith is een ongekend zangtalent dat maar één keer in de zoveel tijd langskomt. Binnen Hillsong Church toonde ze al eerder haar gave, maar de bescheiden Bella is nu ook in heel Australië een fenomeen. Tijdens de afleveringen van The Voice 2021 getuigt Bella keer op keer van haar geloof en nederige voorkomen. "Je bent zo puur van binnen en aardig. Je geeft echt om mensen en luistert echt naar hen", zegt jurylid Guy.

Haar vader blijkt verslaafd te zijn geraakt aan crystal meth en in de gevangenis te zitten. Maar Bella wordt keer op keer geroemd voor het feit dat ze zo dichtbij haar gave blijft. Ze kan dan ook simpelweg fantastisch zingen. De juryleden zijn bij elk optreden van Bella diep geraakt. "Je laat iedereen die kijkt, zien wie je bent. Wat je doet helpt mensen die hetzelfde als jij moeten doormaken. Het veroorzaakt verandering en het heelt mensen", zegt een jurylid bijvoorbeeld nadat Bella Christina Aquilera's 'Voice Within' heeft vertolkt.

Onderaan de video die The Voice Global over de weg naar de winst van The Voice Australia deelt, geven mensen aan hoe ze door het getuigenis van Bella zijn geraakt door de uitzendingen. 'De bescheidenheid en vriendelijkheid waarmee Bella gevuld is hebben mijn leven veranderd', schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander reageert door simpelweg te zeggen: 'Een gezalfde stem van God.'

Bekijk hieronder de video van de bijzondere reis die Bella Taylor-Smith aflegde door de The Voice Australia te winnen. De video heet: 'De beste winnaar ooit van The Voice?' en is inmiddels al meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen