cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Paul's Promise - New Faith Network
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 december 2022 door New Faith Network

Nederlandse première Paul's Promise goed ontvangen: "Je hebt me laten huilen"

Afgelopen vrijdagavond 2 december vond de Nederlandse Premiere plaats van dé christelijke film Paul's Promise. Speciaal voor deze feestelijke avond was hoofdrolspeler Ryan O'Quinn overgevlogen vanuit Los Angeles. Deze avond werd georganiseerd door streamingdienst New Faith Network en vond plaats in de bioscoop The Movies te Dordrecht.

O’Quinn opende zelf de avond met een korte introductie op de film: ‘Het is voor ons een absolute eer dat ik hier mag zijn en dat deze film nu voor het eerst ook in Europa wordt vertoond. Ik ben hier nu 2 dagen en geniet enorm van jullie prachtige land.’ Naast O’Quinn was ook de producer van de film Michael Davis aanwezig. ‘Het is zo leuk om de reacties uit de zaal te horen. Dat mensen lachen om grappen en ontroerd raken door het verhaal. Dat maakt mij als maker enorm blij.’

De film Paul’s Promise vertelt het waargebeurde verhaal van Paul Holderfield. Deze Paul was om met zijn eigen woorden te spreken een racist en een alcoholist. Dankzij het gebed van zijn moeder veranderde hij echter en werd hij uiteindelijk predikant van één van de eerste kerken waar mensen met verschillende achtergronden en huidskleur samenkwamen.

De vertoning werd opgevolgd door een Q&A verzorgd door O’Quinn en Davis. Uit deze reacties bleek al snel dat de film goed was ontvangen. ‘Ik wilde eigenlijk niet mee, maar ik ben achteraf blij dat mijn vrouw heeft aangedrongen.’ was één van die responses. Ook lieten meerdere bezoekers aan O’Quinn blijken dat ze het niet droog hebben gehouden: ‘Je hebt me laten huilen met die laatste scene.’

Vanaf vrijdag 23 december is de film Paul’s Promise te zien op streamingsdienst New Faith Network.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen