cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ds. A. D. Fokkema
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 november 2022 door Jeffrey Schipper

CGK Nunspeet stemt over komst nieuwe dominee

In de zoektocht naar een nieuwe predikant is de christelijke gereformeerde gemeente (CGK) in Nunspeet (wijk 2) uitgekomen bij ds. A. D. Fokkema (foto) uit Kerkwerve en ds. S. Griffioen (Eemdijk). Op 30 november brengen gemeenteleden hun stem uit op één van de twee.

Ds. A. Hofland denkt de komende weken na over een mogelijk vertrek uit Emmeloord. De christelijke gereformeerde predikant heeft een beroep ontvangen van de Adventskerk in Rozenbrug (samenwerkingsgemeente CGK en GKv). Deze gemeente is sinds twee jaar vacant in verband met het emeritaat van ds. R. J. Blok. Vorige week bracht ook de Lijnbaankerk in Aalsmeer een beroep uit op Hofland.

De christelijke gereformeerde kerk in Middelharnis ziet ds. W. J. van Gent graag komen. Op Goeree-Overflakkee zoekt men een gemeentepredikant vanwege het emeritaat van ds. G. R. Procee. Van Gent heeft momenteel de CGK in Ouderkerk aan de Amstel onder zijn hoede en maakt sinds kort deel uit van het bestuur van het Christelijk Gereformeerd Beraad (CGB).

De gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Monster heeft een beroep uitgebracht op ds. A. J. Haak. In Zuid-Holland zoekt men een gemeentepredikant omdat ds. W. B. van der Wal vorig jaar verhuisde naar Houten. Haak is momenteel woon- en werkzaam in Emmeloord.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen