cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Meindert van Urk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

09 november 2022 door Patrick Goede

Meindert van Urk leidde een dubbelleven: "Vanaf mijn doop heb ik nooit meer kunnen liegen"

Meindert van Urk leidde een dubbelleven. Hij was verslaafd aan gokken en verborg dit voor zijn vriendin Jaqueline. Door een preek van ds. Polinder raakt Meindert overtuigd van zijn zonden. Zijn vriendin is op dat moment al even bij hem weg nadat ze hem betrapt had. Hij klopt weer bij haar aan en belooft haar van de gokkast af te blijven. Onder die voorwaarde komt ze weer bij hem terug.

Het stel trouwt vervolgens, maar zijn vrouw besluit naar een Baptistengemeente te gaan waar zij zich laat dopen vanwege haar geloof. Meindert worstelt hiermee maar besluit toch mee te gaan met zijn vrouw. Hij wil meer van het levende geloof dat hij daar ontdekt. Ook Meindert laat zich vervolgens dopen vanwege zijn geloof. "Ik besefte dat het ook voor mij was. Vanaf dat moment mocht ik mijn oude leven van zonde afleggen. Het was zo geweldig. Vanaf dat moment heb ik nooit meer kunnen liegen."

Bekijk het volledige getuigenis van Meindert in onderstaande video:

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen