cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

19 juli 2022 door Redactie

Terugkijken: Zendelingen Frank en Willeke vertellen over hun werk in Afrika

Frank en Willeke werken sinds twee maanden in het OM Afrika Area team. Willeke is daar gebedscoördinator, Frank ondersteunt het team als financieel expert. Na een discipelschapstraining van twee maanden in Pretoria, op de basis van OM Afrika, mochten ze beginnen. “Afrika Area ondersteunt veertien landen in zuidelijk Afrika. Ons werk is het ondersteunen van al die landenteams, zodat zij zich kunnen richten op het mobiliseren van lokale gelovigen die de onbereikten in de Sahel het goede nieuws kunnen vertellen”, zegt Frank.

Vier dagen werken ze voor OM, daarnaast doen ze wekelijks twee dagen vrijwilligerswerk in een weeshuis in Johannesburg. Daar wonen zeventig kinderen, van heel jong tot bijna volwassen. Vaak hebben zij geen moeder meer en daarmee geen thuis. “De familie die ze nog hebben, is te arm om voor hen te kunnen zorgen”, zegt Willeke. Samen proberen zij de kinderen te helpen met huiswerk, aandacht, liefde, maar ook met gesprekken over het geloof of Bijbelstudies.

Bid aan de hand van deze uitzending mee voor het werk van OM:

Lees hier meer over het werk van Operatie Mobilisatie

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen