cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Kees van der Staaij en Gert-Jan Segers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 juli 2022 door Redactie

Segers feliciteert jarige SGP: 'Open Bijbel is onze gedeelde wens'

'Van harte met dit eeuwfeest, mannenbroeders en een groeiend aantal zusters! M’n eerste schreden op het politieke pad waren in deze eerbiedwaardige partij. Soms verschillen we, geregeld werken we goed samen, maar altijd is er de gedeelde wens tot politiek bij een open Bijbel!', schrijft ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers via Twitter naar aanleiding van het 100-jarig jubileum van de SGP.

Op dinsdag 5 juli 2022 stond Kamervoorzitter Vera Bergkamp kort stil bij het bijzondere feit dat de SGP precies 100 jaar geleden voor het eerst is verkozen in de Tweede Kamer. Fractievoorzitter Kees van der Staaij sneed een grote jubileumtaart aan in de Statenpassage van de Tweede Kamer. Bij alle SGP-leden ligt er een bijzondere uitgave van het partijblad ‘De Banier’ op de mat: de jubileumglossy. Hierin wordt aandacht besteed aan diverse aspecten van de honderdjarige fractiegeschiedenis.

Bekijk onderstaand fragment en lees hier meer over het 100-jarig jubileum van de SGP:

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Mooi, dat ze al 100 jaar mee regeren.

Het gaat niet altijd om de grootte van een partij, maar om een Goede UITSTRALING.Het Oude woord "mannenbroeders", mag wat mij betreft wel veranderen in broeders.

Het gaat in alles toch 0m broeders en zusters van elkaar.