cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
bidden gevangenis
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 juni 2022 door Redactie

Dringende gebedsoproep van Chinese voorgangersvrouw na arrestatie echtgenoot

Voorgangersvrouw Guo Juan doet een dringende gebedsoproep voor haar man Zhang Chenghao en een andere voorganger. De twee voorgangers werden in november 2021 gearresteerd voor het bijwonen van een christelijke conferentie in Maleisië. Juan roept op om te bidden voor gerechtigheid, meldt Faithwire.

"Moge de Heere verheerlijkt worden door dit proces en Zijn gerechtigheid laten klinken. De zaak wordt behandeld en de advocaat zal door God worden gebruikt voor gerechtigheid", bidt Juan voor. "Moge de Heere Zhang Chenghao leiden zodat zijn hart standvastig zal zijn door Gods genade en vervuld worden met vrede en vreugde."

Vijf Chinezen werden gearresteerd vanwege verdenking van het illegaal passeren van de grenzen van het land, waaronder de man van Guo Juan. Zij werden echter al snel weer vrijgelaten, omdat ze gewoon over paspoorten beschikten en het land legaal in- en uitgegaan waren. Eind november 2021 werd deze twee Chinese mannen dus weer dezelfde 'absurde verdenking' ten laste gelegd. Drie van de vijf christenen waren opnieuw snel weer op vrije voet. "We zijn veilig thuis. Bedankt voor jullie gebeden. Ik ben erg dankbaar!", schreef een van de gearresteerden, Runyun, op sociale media na zijn vrijlating. Voorgangersvrouw Juan hoopt dat de laatste twee christenen ook snel worden vrijgelaten. De onduidelijkheid in de situatie maakt dat Juan de vurige gebedsoproep doet.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen