cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Huis Billy Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 juli 2021 door Jeffrey Schipper

Huis Billy Graham staat te koop voor half miljoen euro

Een huisje in North Carolina, waar de beroemde evangelist Billy Graham woonde met zijn vrouw Ruth Bell, staat te koop voor 600.000 dollar (ruim 500.000 euro). De Grahams kochten het huis met vier slaapkamers ooit om in de buurt van Billy's schoonouders te wonen.

"Ik ben geboren in de tijd dat mijn ouders daar woonden", vertelt dochter Ruth in een persbericht waarmee de verkoop van het huis wordt aangekondigd. Toen dit huis werd bewoond vond de Los Angeles Crusade - een bekende evangelisatiecampagne - plaats. Zijn deze campagne werden zo'n 350.000 mensen bereikt met het evangelie.

Via deze website zijn foto's van de grote open haard, het buitenterras, de houten vloer en het interieur met panelen te zien. Het huis bevat volgens Ruth Graham ook originele meubels, boeken en foto's. De afgelopen jaren werd het vakantiehuis verhuurd aan vakantiegangers. Via deze link kun je een online rondleiding door het huis krijgen.

De Grahams vertrokken uit 1957 uit het huis. Billy Graham overleed in 2018 en zijn vrouw in 2007. Dochter Ruth Graham zet het huis te koop om de medische kosten van haar dochter te kunnen betalen. Het huis kan tussen 19 en 22 juli worden bezichtigd.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties