cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
MartJan van der Maas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 januari 2021 door Mart-Jan van der Maas

Nieuw boek: “de Diamant van Discipelschap”

Discipelen maken. Het is de grote opdracht van Jezus. We willen het allemaal, maar vinden het in de praktijk knap lastig. Aan modellen geen gebrek, maar hoe hoe breng je het nu echt in de praktijk? Hoe werkt het in verschillende situaties en omgevingen of verschillende culturen? Wat zijn de principes die situatie- en cultuuroverstijgend zijn?

Daar gaat het boek “de Diamant van Discipelschap” over. Eenvoudig weergegeven en vol met handvatten om het concreet te maken in elke situatie. De algemene principes uitgewerkt zodat je ze in kunt kleuren en toe kunt passen daar waar jij bent. Naast dit boek biedt de bijbehorende website een scala aan artikelen, ervaringen en case-studies. 
Ons diepe verlangen is dat dit boek zal helpen discipelschap meer op de kaart te zetten en dat het zal helpen om Jezus laatste woorden in de praktijk te brengen: discipelen maken.

Download het boek hier gratis! 

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen