cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Martin Koornstra
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 september 2017 door Redactie

God doet wonderen in Wierden: "God is groter dan jij én ik denken"

"Wauw!! Wat een bijzondere avond in Wierden." Zo reageert Martin Koornstra, van Royal Mission op de Wonderlijke Zondag die hij in Wierden organiseerde. "God deed wonderen!"  

"Een vrouw kon haar hand weer bewegen, nadat deze steeds verkrampte door de medicijnen," schrijft Martin op zijn Facebook pagina. "Rugpijn werd genezen, ingezakte voeten kregen weer kracht... En toen kwam Frits met zijn polyneuropathie. God raakte hem aan en voor het eerst in mijn leven zag ik de ingehouden vreugde van een Tukker. Bijna zonder emotie zei hij zoiets als: 'Het kan wel eens beter zijn' Even later voegde hij er aan toe: 'Nu ben ik een bekende Wierdenaar' Op zijn stoel deed hij zijn schoenen uit en testte zijn voeten. Geen pijn God had hem aangeraakt. Zijn vrouw straalde van vreugde. Er gebeurde nog veel meer. Het mooiste was wel de 10 mensen, die bijna allemaal onder tranen, hun leven aan Jezus gaven."

"Terwijl we die oproep deden, gebeurde nog iets extra's. 's Middags was ik al biddend aan het wandelen in de straten rondom de zaal. Ik liep over een spoor en God sprak tot me. Het ging over dood en iemand die zich voor de trein had willen gooien. Tijdens de oproep om Jezus te volgen, voegde ik eraan toe dat iemand zich recent voor de trein had willen gooien hier in Wierden. Na de oproep herhaalde ik die vraag. terwijl een jongen openlijk reageerde, klampte een moeder me aan voor het podium. Ze zei; 'Hoe weet jij dat?'. Bleek dat haar dochter die middag langs het spoor had gelopen om een einde aan haar leven te maken. Het meisje had net daarvoor onder diepe tranen haar leven aan Jezus gegeven. God raakte haar, de moeder en ook die andere man aan. God greep in!!!"

"God is goed. God is groter dan jij én ik denken. Dank U Jezus voor uw zegen, kracht liefde en leven!!"

- Bekijk hier de video's die we met Martin maakten rondom het onderwerp tekenen en wonderen.
Meer info over de Wonderlijke Zondagen.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen