cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Christendom-team
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

10 maart 2023 door Jeffrey Schipper

Deze jonge christenen nemen misverstanden over het christendom weg met uitlegvideo’s

Sommige christenen vinden het ingewikkeld om goed beargumenteerde antwoorden op levensvragen te formuleren en misverstanden over hun geloof uit de weg te ruimen. Een groep jongvolwassen christenen geeft deze groep een steuntje in de rug met het initiatief ChristenDOM?. Aan de hand van toegankelijke video’s geven zij antwoord op veel gestelde vragen en worden onduidelijkheden over Jezus’ boodschap weggenomen. Cvandaag sprak met Joël Ibraahim, één van de initiatiefnemers van ChristenDOM?.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

C
Supergoed bezig, broeders en zusters!! Dank voor jullie mooie initiatief!

Ik heb al zó vaak van atheïsten gehoord dat ze bij een of andere vorm van christendom weggelopen waren omdat de vertegenwoordigers daarvan geen antwoorden hadden als 'het even moeilijk werd'.

Zó vaak de meest on-Bijbelse reacties zien geven door christenen die geen idee hebben wat ze eigenlijk geloven....Goede kennis van Gods Woord is van christelijk levensbelang.Gods zegen allen!