cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Timzingt
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

24 november 2022 door Silvan Bruinstroop

Timzingt zet ‘dagboekfrustraties’ om in dagboek: "Christenen hebben opdracht om hun godsbeeld te laten afbreken"

Hij had nooit gedacht dat hij ooit nog een boek zou schrijven want zijn eerste boek was bepaald geen succes, vertelt de bekende christelijke cabaretier, liedjesschrijver en EO-columnist Tim van Wijngaarden. Maar daar is Van Wijngaarden, ook wel bekend als ‘Timzingt’, van teruggekomen. Deze maand presenteerde hij zijn nieuwe dagboek genaamd: ‘Heus niet voor elke dagboek.’ Cvandaag ging met Tim in gesprek: “Dat je gewoon mens bent is voor God geen enkel bezwaar.”

Hij zegt het liefst telefonisch geïnterviewd te worden want praten naar een haperend computerscherm vindt hij maar niks, vertelt Tim. Als hem gevraagd wordt hoe het idee tot stand kwam om een dagboek te schrijven, zegt hij: “Dat is in dit geval niet eens een heel clichématige vraag. Ik zal je vertellen waarom. Ik schrijf natuurlijk wel eens een stukje voor EO Visie, maar het hele idee om een dagboek te schrijven komt niet eens van mijzelf.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen
Klik hier om het dagboek van Timzingt te bestellen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Om moedeloos van te worden.