cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Fred de Vries
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

29 juli 2022 door Fred de Vries

Ik gun iedereen in de vakantie een Bethel-momentje

Is mijn vakantie een bedevaart? Nou nee, dat lijkt me toch niet. Zoveel bedes vallen hier niet te bevaren. De kerken zijn kapelletjes waarvan bij sommigen de ramen zijn ingegooid en relieken trekken me niet. Ik moet er niet aan denken om in een vage basiliek naar een zweetdoek te gaan staren, terwijl je er ook nog entree voor moet betalen. Warm is het hier wel en kort voor deze reis werd me duidelijk waarom ik hier naartoe wilde gaan.

Twee weken geleden vertrok ik, samen met mijn prachtige vriendin naar Sarandë in Albanië. Mijn vrouw en ik hebben namelijk al sinds jaar en dag een open relatie. Tijdens vakanties is zij mijn vriendin en ben ik haar vriendje. Ook onze kinderen hebben in onze opvoeding zelf mogen bepalen of zij nu buitenechtelijk of binnenechtelijk zijn. Dat kleine vleugje D66 laten we dan wél toe in ons gezin.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Fred de Vries
- Keti Koti: Bied geen nietszeggende excuses aan voor slavernij maar zwijg en luister
- Een politicus als Kaag heeft niets te zoeken bij College Tour
- Het ingestorte kaartenhuis van een verdachte HHK-predikant
- Het wordt tijd dat de grenzen dicht gaan
- Hoe relevant zijn berijmde psalmen nog na 250 jaar?
Meer over Fred de Vries »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ha Fred, wij waren een jaar of drie terug ook in Albanië. Vonden het een troosteloze bende daar. De mannen daar waren waarschijnlijk lid van het plaatselijke studentencorps, gezien hun benadering naar mijn vrouw(vriendin). Sindsdien hebben we ons altaar gemaakt in een vier sterren all in resort aan de Mexicaanse golf. Hersenloos consumeren zonder enige rem, als ik eerlijk ben. Ik herken me overigens steeds meer in jouw beeld van een volwassen Teletubbie. Hm, misschien toch weer eens kamperen in de Ardennen.