cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Stichting Evangelisatie Sjofar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 juli 2022 door Jeffrey Schipper

Politie verzocht evangelisten geen Bijbels uit te delen op de Dam vanwege abortusdemonstratie

Normaal gesproken delen evangelisten namens Stichting Evangelisatie Sjofar iedere maand bijbels uit op de Dam. Afgelopen zaterdag waren er op de Dam geen bijbels te vinden, nadat de politie Amsterdam de evangelisten verzocht om uit te wijken om zo ‘vervelende incidenten’ te voorkomen. “Om de harmonie te bewaren hebben we dit verzoek geaccepteerd, maar het is jammer dat we onze plek moesten afstaan. De omgekeerde wereld”, zo stelt evangelist Jan-Dirk Liefting namens de stichting.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

‘Jullie moeten van onze baarmoeder afblijven.’ Ja, dat moeten we, en dat zullen we óók van het jonge prille leven, dat daarin groeit. Abortus is geen recht, maar een noodmaatregel.

‘Baas in eigen buik’. Dat klopt, wanneer je daarmee zegt, dat de VROUW erover gaat over wie er in haar lichaam seksueel naar binnendringt.

Ik ben allergisch geworden voor het woordje ‘BAAS’: BAAS in eigen buik (abortus), BAAS in eigen wieg (mishandeling), BAAS in eigen gezin (incest), BAAS in eigen land (Putin).