cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Piet van Midden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

23 juli 2021 door Piet van Midden

Incident bij het afvalstation herinnert me aan de kerk uit mijn jeugd

Ik ben er nog niet aan toe, aan vakantie. Ik bedoel natuurlijk: ik ben er heel erg aan toe, maar heb nog geen vakantie. Hoogzomer is altijd een beetje lome tijd in de kerk. Ik bezoek vooral senioren, die allerlei contacten missen omdat kinderen en kennissen op andere plekken zitten. Ik schrijf wat aan een musical over Jozef in zijn veelkleurige jas en werk het winterprogramma verder uit. Verder zijn er af en toe klusjes. Zoals een zoon die een nieuw bureau met toebehoren heeft gekocht bij Ikea en dat met behulp van zijn moeder in elkaar schroeft. Mijn vrouw is getalenteerd als het gaat om het lezen van de handleidingen van Ikea. Af en toe ga ik eens kijken. M’n overloop ligt vol met lege dozen en met de restanten van het oude bureau en de stoel waarop hij braafjes zijn examens heeft voorbereid.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Piet van Midden
- Wat zou Jezus vandaag de dag in Oekraïne gedaan hebben?
- Lees maar, er staat niet wat er staat
- Bij mij geen plaats voor de herberg deze Kerst
- Door corona is het mogelijk om de Hebreeuwse Bijbel beter te begrijpen
- Een EU-commissaris is met gevaarlijke onzin bezig
Meer over Piet van Midden »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Een vriend van ons is gisteren uit de kerk gezet. ????Oorzaak: hij en zijn vrouw hebben zich net als Jezus als volwassene laten dopen door onderdompeling. Daarmee hebben ze de kerkregels overtreden. Ze hadden graag in de kerk gebleven.