cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Glashouwer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

Auteur: Patrick Simons

Volgens Willem Glashouwer is het 2 voor 12 op de wereldklok: "Koninkrijk van Jezus staat voor de deur"

Is het vijf voor twaalf op de wereldklok of zelfs al twee voor twaalf? Willem Glashouwer sprak voor de livestream van Stichting Jij daar! over de tekenen der tijden. Volgens de predikant zijn wij een unieke generatie omdat we profetieën uit de Bijbel letterlijk voor onze ogen in vervulling zien gaan.

Hij vertelt bovendien dat de tekenen der tijden niet alleen maar rampen en onheil zijn. Er zijn ook twee fantastische tekenen die wij mee mogen maken en die er volgens hem op wijzen dat de Jezus en Zijn koninkrijk voor de deur staan. “En op die grote dag zal ik erbij zijn. Om Hem te begroeten. Om Hem binnen te halen. Om koningin te zijn aan de zijde van de Koning.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Preekverslagen
- Ds. Zondag vraagt zich af of God in tijden van nood te vertrouwen is: "Gods kinderen vallen van de ene verbazing in de andere"
- Henk Binnendijk wijst op één van de allergrootste denkfouten die christenen maken: "Ik sprak eenzijdig over de hemel"
- Ds. R. van Kooten: "Vragen om bekering staat gelijk aan vloeken"
- Dr. R. van Kooten: "Jezus stierf niet voor de uitverkorenen"
- Prof. dr. A. de Reuver geeft een voorproefje van de hemel: "We zullen Hem gelijk zijn die eerst ons gelijk wilde zijn"
Meer over Preekverslagen »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
De klassieke fout bij online reageren is om lekker negatief te doen. Kom in ieder geval met inhoudelijke argumenten of een visie waarmee je uitlegt dat jij het anders ziet.En in dit geval kun je het best anders zien, maar de boodschap dat Hij komt en we daar ten alle tijden op voorbereid moeten zijn, blijft overeind.