cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Arjan Baan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

18 maart 2020 door Patrick Simons

Arjan Baan: "De Heere Jezus zal straks daadwerkelijk de corona dragen"

De coronacrisis zorgt ervoor dat ook predikanten en evangelisten meer tijd hebben. Preekbeurten worden bijvoorbeeld afgezegd en bijeenkomsten gaan ook niet door. Evangelist Arjan Baan besloot daarom om, gedurende de coronacrisis, een vlog te starten. Dinsdag plaatst hij het tweede deel: over de angst van de glazenwasser voor een anti-coronavaccin.

Toen de glazenwasser bij Baan langskwam, besloot hij om een praatje te maken over de coronacrisis. “Hij zei dat het hem best wel bezighield. Hij was alleen niet zozeer bang voor het coronavirus, maar vooral voor het vaccin dat straks gaat komen. Ik vroeg wat hij bedoelde. Hij zei: 'Weet je dan niet dat de illuminatie achter het virus zitten en ons straks allemaal in de rij willen hebben om giftige stoffen in te spuiten. U moet op YouTube eens naar Ronald Bernard kijken. Die heeft filmpjes opgenomen over de werkelijke macht in de bankwereld. Het is veel corrupter en slechter dan u denkt.'

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- Kerken krijgen nieuwe coronahandreiking: 'Haal een vaccin, booster of herhaalprik'
- Evangelist Sieberen overleed bijna aan corona: "God heeft Zijn onbeschrijflijke grootheid laten zien"
- Christelijke partijleiders in debat kritisch op coronabeleid: "Coronapas zo snel mogelijk van tafel"
- Nieuw advies voor kerken: Meer bezoekers mogelijk bij erediensten
- Hoe christenen reageren op de harde lockdown vanwege omikron
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Beste Anne, helaas zit je helemaal opgesloten in je eigen gelijk. De profetie van het boek Openbaring kan je echter niet opsluiten in zijn eigen tijd. De woorden spoedig en weldra is geschreven voor geestelijke christenen die de Heer verwachten (ook in Zijn oordelen), niet voor rekenkundigen.