cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Ds. J. M. D. de Heer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

01 juli 2019 door Ds. J. M. D. de Heer

Ik ben uit het hokje gehaald door een Cvandaag-redacteur

Een hartverwarmende column. Zo is deze bekentenis van Jeffrey Schipper op me overgekomen. Toen ik hem per e-mail daarvoor bedankte, nodigde hij me uit om een publiek antwoord te schrijven. Wel, dat wil ik graag doen. Goede verhoudingen zijn belangrijk, een christelijke omgang met elkaar is een bijbelse opdracht. De Heere grifte ook het negende gebod in steen. Daarom hoop ik dat Jeffrey’s houding velen zal inspireren.

'Uit het hokje gehaald.' Zo heb ik deze column genoemd. Kennelijk zat ik voor Jeffrey Schipper lange tijd in een bepaald hokje. Dat duurde veel te lang, want in al die jaren kwamen er vervelende en verkeerde gedachten in hem op. Ik vind het edel dat hij daar openlijk voor uitkomt. Daarom heb ik hem als eerste laten weten dat ik zijn ‘sorry’ van harte aanvaard.

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

T
Geachte dominee,Bedankt voor Uw artikel! Als min of meer evangelische christen heb ik toch waardering voor de prediking in Uw Gereformeerde Gemeenten. Een prediking, die God op het hoogst verheerlijkt en de zondaar op het diepst vernedert.