cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
René de Groot
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

27 mei 2022 door Patrick Goede

Zendeling René de Groot raakte verstrikt in een duivelse wereld: "Ik vond boeken over toverij geweldig"

"Ik leefde in een volkomen irreële wereld. Ik zag overal geheime tekens en ‘men’ trachtte met mij te communiceren." René de Groot woont al dertig jaar in Frankrijk met zijn vrouw Jacqueline en is daar actief voor Derek Prince ministries. De zendelingen delen er het evangelie in woord en daad. Aanvankelijk lijkt het er niet op dat René voltijd aan de slag gaat in de geestelijke bediening, hij is namelijk een hippie die graag drugs gebruikt en zich in de nesten werkt. CIP.nl zocht de doorgewinterde zendeling op om hem te vragen naar zijn bijzondere levensverhaal.

“In april 1980 nam ik voor het laatst LSD”, begint René te vertellen. “In december van dat jaar ben ik hier in Frankrijk opgenomen. Wat er in de tussenliggende maanden is gebeurd, daar weet ik eigenlijk niets meer van. Ik was behoorlijk ver weg.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen
Bestel hier het boek 'Van gebondenheid naar genade' van René de Groot

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Gebondenheid kost ALLES.Dit geldt zowel voor de occulte wereld en alle mogelijke Verslavingen, maar ook voor een leven tot eer van de Heere God.Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor de Heere God te gaan leven, dan ben je Gebonden aan de Heere God, en dat kan je ook alles kosten. ( bv. vervolging )Maar dit is een keuze met Toekomst!!