cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Arian de Wit
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

07 mei 2020 door Patrick Simons

Het leven van Arian draaide om feesten en drugs: "Alle christenen waren in mijn ogen hypocriet en schijnheilig"

Na een heftige periode vol drugs komt Arian de Wit als 19-jarige jongen tot geloof. Daarna blijft hij echter worstelen met zichzelf en heeft hij het gevoel dat er simpelweg iets niet klopt in zijn leven. Dat vermoeden wordt steeds sterker totdat hij na de dood van zijn vader de schokkende waarheid hoort. Hij schreef er het boek ‘God, mijn Vader’ over en vertelt tegenover CIP.nl zijn indrukwekkende levensverhaal. Vandaag het eerste deel over zijn bekering. “Alle christenen waren in mijn ogen hypocriete en schijnheilige mensen.”

Arian is voorganger en vertrekt binnenkort met zijn vrouw naar Gent als zendeling. Wie dat decennia geleden voorspeld zou hebben, werd waarschijnlijk uitgelachen. Op jonge leeftijd raakt Arian verstrikt in een wereld waarin het eigenlijk alleen draait om feesten en drugs. “Ik ging naar school en werkte ook in een bakkerij. Maar daarbuiten draaide alles om feesten en het gebruik van allerlei soorten drugs door elkaar heen. Ik was echt bezig om mezelf te vernietigen. Ik ben altijd experimenteel geweest en wilde dingen uitproberen. Zoals bij zoveel jonge mensen begon dat simpelweg met een biertje en een sigaretje. Daarna probeerde ik een blowtje en voordat ik het wist, gebruikte ik allerlei soorten drugs door elkaar heen. Gelukkig was ik niet, absoluut niet. En dat zeg ik niet alleen achteraf. Ook op dat moment zelf voelde mijn leven doelloos. Ik vroeg mezelf af waar ik voor leefde en waar ik mee bezig was. Eigenlijk leefde ik van de ene kick naar de andere en probeerde op die manier iets te vullen. Maar dat lukte niet. Absoluut niet.”

cvandaag Premium logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot cvandaag.nl

Start je gratis maand Inloggen

Arian de Wit
- Arian weet niet wie zijn vader is: "Ik ben het niet eens met de manier waarop ik verwekt ben"
- Arian deed een schokkende ontdekking: "Plotseling was de helft mijn familie niet meer"
Meer over Arian de Wit »

Klik hier om het boek van Arian de Wit te bestellen

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen