cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Islam
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

20 november 2018 door Dick van den Bos

Hugo Bos: “Over dertig jaar is Nederland een moslimland”

Volgens Hugo Bos van Stichting Civitas Christiana zit er een plan achter de grote groepen moslims die naar Europa komen: het christendom vernietigen en Europa islamiseren. “Als het zo doorgaat zijn ze over dertig jaar in de meerderheid in Nederland, dat weet ik zeker.” Hugo Bos is campagne leider van Cultuur onder Vuur, wat valt onder de organisatie Civitas Christiana. Deze organisatie heeft als doel om de Nederlandse christelijke cultuur en tradities te beschermen.

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving. Het is de kiemcel van waaruit de samenleving zich opbouwt en uitbreidt. Daarom moeten wij opkomen voor het gezin. Het is voor hun welzijn dat de campagne Gezin in Gevaar actie voert.
cvandaag Premium logo

Dit artikel is je cadeau gedaan door cvandaag Premium lid .

Word ook lid

Hugo Bos heeft er geen goed woord voor over hoe de vluchtelingenstroom naar Europa in hoog tempo doorgaat. “Als je kijkt naar de vluchtelingenkampen in bijvoorbeeld Jordanië , dan zie je dat de moslims voorrang krijgen om naar Europa te gaan, en de christenen daar in de ellende achterblijven. De moslims helpen elkaar. Christenen die gevlucht waren zijn zelfs uit de bootjes op de Middellandse Zee gekieperd, en verdronken. Ze konden zich niet verweren.”

IS in Rome
Volgens Hugo Bos zorgt de economische en humanitaire chaos ervoor dat veel mensen hun land verlaten. Maar dat is niet de enige reden. “De andere reden is dat ze Europa definitief komen islamiseren. IS heeft in haar maandblad gezet dat ze op korte termijn de IS-vlag in Rome willen hangen. Voor hen is Rome het symbolische hart van het christendom.”

Bos plaatst hierbij wel een kanttekening. “Natuurlijk zijn er individuele moslims die geluk en welvaart willen vinden. Maar waarom komen er bijna alleen maar jonge mannen? Je zou zeggen dat de vrouwen en kinderen voorrang verdienen. Een jonge man kan zich nog verweren. Een Afrikaanse bisschop zei laatst: ‘Je moet die vluchtelingen nooit binnen laten. Laten ze liever hun eigen land opbouwen.’”

De grote vluchtelingenstroom is niets minder dan een bewuste strategie van moslimleiders, zegt Hugo. “Dankzij de enorme stupiditeit en naïviteit van onze politici, is Nederland over dertig jaar een moslimland.”Is dat niet een rigoureuze verwachting?
“Nee, Nederlanders sterven uit. Om de bevolking op een goed niveau te houden heb je 2,1 kinderen per vrouw nodig. Anders krimp je. Elk jaar komen duizenden vluchtelingen* binnen en zij krijgen wél veel kinderen. Dat je dan hard groeit, is een feit. Als Nederlanders 1 kind per vrouw krijgen in plaats van 2,1, dan halveert de bevolking. Reken daar bij dat ook veel Nederlanders emigreren. Allochtonen groeien veel harder.”

“Wat je ook ziet is dat de islam altijd eerst mild en tolerant begint, en zodra ze de meerderheid bereiken, dan worden ze radicaler"

“Wat je ook ziet is dat de islam altijd eerst mild en tolerant begint, en zodra ze de meerderheid bereiken, dan worden ze radicaler. Waar ze zich nu nog koest houden, omdat ze de minderheid zijn, zullen ze straks met alle verbetenheid de sharia gaan invoeren. En als je verkracht bent en je meldt dat bij de islamitische rechtbank, zul je de doodstraf krijgen omdat jouw stem als vrouw niet telt. Het getuigenis van een vrouw is in een islamitische strafzaak, zoals verkrachting, evenveel waard als het getuigenis van een varken: helemaal niets (volgens de islamitische Hadd mag een vrouw in dit soort zaken niet eens getuigen).”

Zijn we als Nederlanders hier op voorbereid?
“Nee, sterker nog, we leveren onszelf uit. We doen aan zelfislamisering. Het Europese Hooggerechtshof heeft een Oostenrijkse vrouw verboden om Mohammed een pedofiel te noemen. Terwijl het feitelijk is dat wanneer je met een kind van 9 naar bed gaat, dat je een pedofiel ben. Dat mag dus niet meer gezegd worden, want het is een belediging van de islam. Een Oostenrijkse vrouw heeft hier een boete voor gehad van 480 euro. Kortom, we nemen onszelf in de boeien.”

“Als onze minister-president de moslims een fijne Ramadan toewenst en minister Slob het prima vindt dat kinderen in de moskee gaan bidden, dan zegt dat veel. Ook de Lidl heeft bijvoorbeeld bij de feta-kaas een kruis van een kerk gefotoshopt, omdat het anders beledigend is voor moslims.”

Tegelijkertijd zie je wel dat Marokkanen zich hier niet thuis voelen en dat de politiek steeds rechtser wordt...
“Het secularisme rukt op, ze voeren een kruistocht tegen alles wat met het geloof te maken heeft. Forum voor Democratie verzet zich bijvoorbeeld tegen de islam, maar zegt dan in een wetsvoorstel dat seculiere wetten altijd voor religieuze wetten moeten gaan. Zo’n wetsvoorstel keert zich evenzeer tegen christelijke wetten als tegen islamitische. De politiek wordt dus niet rechtser, maar liberaler en seculier, dat is geen oplossing. Een oplossing is terugkeren tot de wortels van onze christelijke beschaving en de daarbij behorende wetten. Atheïsme is geen oplossing voor de dreiging van de islam, het christendom is hier wel een oplossing voor.”

Jullie verzetten je als organisatie ook tegen de homoseksuele moraal, zie je in de islam niet een bondgenoot?
“Juist niet. Nergens is de perversiteit zo groot als bij moslims. Nergens wordt zoveel porno gekeken als in het Midden-Oosten. IS heeft seksslaven en in de islamitische hemel worden je als man 72 maagden beloofd; dat is puur gericht op lust. Als je met iemand seks wilt kun je zelfs voor 10 minuten trouwen voor de islamitische wet. Misschien zijn sommige Marokkaanse meisjes inderdaad kuiser dan Nederlandse meisjes, maar dat is niet dankzij de Islam, maar dankzij hun geweten en meer traditionele cultuur.”

Het water komt ons aan de lippen te staan, zeg jij, wat kunnen christenen hieraan doen?
1) Gebruik geen anticonceptie
“Het probleem is dat we onszelf onvruchtbaar maken, en daar moeten we mee stoppen. We moeten meer kinderen krijgen. Juist als christenen is het belangrijk om te zorgen dat we weer kinderen gaan krijgen.”

2) Christenen opvangen in plaats van moslims
“In het Israël van het Oude Testament werden vreemdelingen binnen gelaten, en de Israëlieten mochten hen niet te onderdrukken. Maar de Mozaïsche wet zegt wel dat de vreemdelingen hun goden buiten moeten laten. Ze mochten dus komen, maar zonder hun afgoden.”

3) Missioneren
“We moeten missionarissen aanstellen met als doel om de moslims te bekeren. Ons eigenlijke doel is om hun hart te bereiken, zodat ze eeuwig zalig worden. We zijn niet simpelweg tégen de Islam, maar zoeken het goede voor alle mensen, namelijk dat ze God vinden. Dat vraagt van ons dat we het islamitische geloof kennen en ons eigen geloof kunnen verdedigen. We hebben nu nog genoeg veiligheid om dit te kunnen doen.”

“We zijn als christenen te passief en te slap geworden. Als christenen niet het vuur en de drang en de liefde hebben om hen te bekeren, dan zullen ze uiteindelijk ons bekeren. We moeten misschien zelfs bereid zijn om als martelaar te sterven, dat is een Bijbels gegeven.”

Bos vertelt dat er heel veel onwetendheid is onder moslims zelf. “Ik sprak laatst een moslim in de taxi in Amsterdam. Ik vroeg hem: wat vindt u ervan dat de leider van uw geloof seks heeft gehad met een kind van 9? Hij zei: ‘Goede vraag, ik weet het eigenlijk niet.’ Ook sprak ik over al die oorlogen die Mohammed gevoerd heeft. Er viel een diepe stilte in de taxi…, de taxichauffeur was aan het denken gezet.”

* Hugo Bos berichtte in eerste instantie dat er elk jaar 100.000 vluchtelingen naar Nederland komen. Dit ligt genuanceerder. Het migratiesaldo bedroeg van januari tot en met september 39.568 migranten, waaronder ook mensen uit niet-islamitische landen (zie de statistiek in het artikel). Bekijk hier meer informatie op de website van het CBS.

cvandaag Premium logo

Christenen die meer diepgang willen kiezen voor cvandaag Premium

Je las net een gratis cvandaag Premium artikel. Meld je aan en start je gratis maand.

Start je gratis maand

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Er is inderdaad een bewust en planmatig streven om de bevolkingen van Noordelijke Westerse streken te vervangen door en verdunnen met die van Zuidelijke. Dit is ingegeven door hoogmoedige haat tegen God en Gods komende koninkrijk.