cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
huis Billy Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 maart 2023 door Jeffrey Schipper

Voormalig huis Billy Graham wordt retraitecentrum voor uitgebluste christelijke leiders

Een residentie in North Carolina, ooit de woning van de wereldberoemde evangelist Billy Graham en zijn gezin, is omgevormd tot een toevluchtsoord voor mensen met een christelijke bediening die pastoraal herstel nodig hebben. Dit melden diverse christelijke, internationale media.

Een lokale zakenman, acteur Kirk Cameron en Grahams derde dochter sloegen de handen ineen om deze plek te creëren. “Laat het een plek zijn voor voorgangers die rust en herstel nodig hebben en voor gelovigen die Gods wil willen ontdekken door zich in Gods Woord te verdiepen”, laten zij weten. “Voor predikanten en zendelingen zijn er geen kosten verbonden aan een verblijf op deze plek.”

Ongeveer twee jaar geleden werd de voormalige woning van Billy Graham en zijn gezin te koop aangeboden. De Grahams vertrokken in 1957 uit het huis. Billy Graham overleed in 2018 en zijn vrouw in 2007. Dochter Ruth Graham zette het huis te koop om de medische kosten van haar dochter te kunnen betalen.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Alleen rust aan Jezus Christus voeten , Gods woord, ik ben bang dat dit zoals het ernu uitziet, klagen bij elkaar wordt, sorry masr zo zie ik het