cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Sela
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 september 2022 door Redactie

Sela presenteert opvolgers Frans Korpershoek en Adrian Roest: "Wij zijn hard op zoek gegaan"

Per januari 2023 verwelkomt de christelijke zanggroep Sela twee opvolgers voor zanger Frans Korpershoek en pianist Adrian Roest. Het tweetal maakte eerder bekend een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. De 37-jarige zanger Lars Gerfen en de 24-jarige pianist Arnold Dekker nemen het stokje van Koppershoek en Roest over. 

Dat maakt de vaste Sela-zangeres Mirjam Kerkhof in een YouTube-video van de zanggroep bekend. "Lieve mensen, we hebben een hele mooie aankondiging voor jullie. Zoals jullie misschien wel weten gaan onze zanger Frans Korpershoek en pianist Adrian Roest per januari 2023 een nieuw avontuur tegemoet. Wij zijn hard op zoek gegaan naar een nieuwe zanger en pianist. We hebben ze gevonden, want hier staan ze."

Eerst richt Mirjam Kerkhof zich tot Lars Gerfen. "Lars, de mensen kunnen jou misschien al wel kennen, want je schrijft al langer je eigen liedjes en brengt ze ook uit. Een hele switch?"

"Ja, dat is eigenlijk van heel wat jaren alleen bezig te zijn geweest met liedjes, ga ik nu naar een groep. Daar kijk ik heel erg naar uit. Ik heb er een tijdje over nagedacht, maar ik heb er heel veel zin in om vorm te geven aan de missie van Sela. Ik kijk daar enorm naar uit", vertelt Lars Gerfen.

"Arnold, jij studeert theologie. Ik geloof dat je nog een jaartje moet. Hoe zie je de match voor je?" "Het is passen en meten, maar dat moet goed komen. Ik heb er ontzettend veel zin in, dus dat helpt ook wel. Het snijvlak theologie en muziek vind ik fantatisch leuk en dat kan ik mooi combineren met Sela. Ik kijk er enorm naar uit", vertelt Arnold Dekker.

"Wij ook!", zegt Mirjam Kerkhof. "Het is wel leuk om jullie wat beter te leren kennen. Arnold, vertel eens wat over jezelf."

"Ik ben dus Arnold, 24 jaar oud en woon in Arnhem met Annemarie. Vorig jaar zijn we getrouwd. In Arnhem zijn wij aangesloten bij een PKN-gemeente. Ik studeer dus nog theologie, momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master. Dat zal nog een jaartje duren."

"Ik ben 37, getrouwd met Rosa en heb vier kinderen. We zijn woonachtig in Vriezenveen, in Twente. Ik heb een studio waar ik, zoals ik net al zei, veel met muziek bezig ben. In Almelo gaan we naar de katholieke kerk", vertelt Lars Gerfen. 

"Mooi hoe jullie ook weer andere kleuren vertegenwoordigen en we samen met onze band kunnen gaan optrekken", zegt Mirjam Kerkhof.

Benieuwd naar de volledige video? Deze is hieronder te zien. 

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen