cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
autobedrijf
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

15 augustus 2022 door Redactie

Terugluisteren: christelijke ondernemer verkocht succesvol autobedrijf

Gert Lagerweij bleek een succesvolle zakenman. Zijn bedrijf was een bijzondere plaats. Er staat aanbiddingsmuziek op in de werkplaats en in de wachtruimte ligt een Bijbel. Klanten konden bij Gert niet alleen met hun auto terecht, maar ook met hun verhaal. Jarenlang was hij in de weer voor zijn eigen bedrijf, totdat God hem liet zien dat het anders kan en mag, zo maakt hij duidelijk in gesprek met Groot Nieuws Radio.

“Ik lag in bed en ervaarde dat ik eruit moest. Toen schreef ik de vraag op ‘wat belemmert mij in het vrij zijn?’. God gaf acht punten die mij daarin belemmerden. Het waren acht blokkades van mij naar God toe. Aan de ene kant schrok ik me een hoedje en aan de andere kant was het ook een bevestiging van wat al in mij aanwezig was. Ik wist niet hoe ik ze moest oplossen, maar ik wist wel dát ik het zou oplossen. Al moet ik het autobedrijf verkopen, dan ga ik dat doen.” Achteraf ziet Gert dat God hem toen al duidelijk maakte dat hij zijn autobedrijf moest verkopen.

Beluister het volledige gesprek:

De man op de foto bovenaan is niet Gert Lagerweij.

Start het gesprek

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen