cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Aanbidding op grote hoogte
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 juli 2022 door Patrick Goede

Aanbiddingslied op 10 km hoogte tijdens commerciële vlucht leidt tot ophef: "Niet het karakter van Christus"

Een groep christenen heeft onlangs tijdens een commerciële vlucht op 10 km hoogte John Crowder's 'How great is our God' ten gehore gebracht. De meningen over of dit een gepaste manier is om je geloof te uiten, zijn op z'n zachtst gezegd verdeeld. "Los van religieuze aspecten, dit was ongelofelijk brutaal. Niemand vroeg de passagiers om toestemming en er werd ook niet om gestemd", zegt een zekere Ivory.

Ene Michael vindt dat de vertoning weinig te maken heeft met christen zijn. "Dit gaat niet om christendom. Dit gaat om 'Kijk naar mij, ik ben speciaal!' Dit heeft helemaal niets te maken met Jezus Christus want het zat niet in zijn karakter en handelen om zoiets te doen. Dit gaat om trots en ego en om iets te willen bewijzen. Het is dom, kinderachtig, vreemd, brutaal, respectloos en maakt een inbreuk op de privacy van deze mensen."

Een account dat zich 'Marshmallow Vampire' noemt, reageert opvallend positief op het aanbiddingslied op grote hoogte. "Ik denk dat het mooi is dat ze zo'n goede tijd hebben tijdens hun vlucht. Niemand leek er een probleem mee te hebben. Dus als iedereen er blij mee was, dan is dit mooi!"

Bekijk de beelden in onderstaande video.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

....er was niet om gestemd.