cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
John McArthur
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 januari 2022 door Patrick Goede

John McArthur roept voorgangers op over seksuele moraliteit te preken als protest tegen ban conversietherapie

Spreker en schrijver John McArthur wil dat alle Amerikaanse en Canadese voorgangers zondag 16 januari over "Bijbelse seksuele moraliteit" spreken als protest tegen een nieuwe Canadese wet die conversietherapie, ook wel homogenezingstherapie genoemd, aan banden moet leggen. "We zijn ons goed bewust van de kwaadaardige kracht en destructieve invloed van de homo- en transgenderideologie", aldus McArthur.

De pastor vervolgt: "Onze regering is van plan om deze perversie niet alleen te normaliseren, maar ook te legaliseren, en de tegenstand ervan te criminaliseren. Onze roeping als predikanten is om de waarheid te verkondigen, mensen te confronteren met hun zonden en mensen op te roepen zich te bekeren en het evangelie te gehoorzamen." 

McArthur haalt in zijn open brief 1 Korinthe 6:9-11 aan om zijn oproep verder kracht bij te zetten. "Of weet gij niet, dat onrechtvaardigen het Koninkrijk Gods niet beërven zullen? Dwaalt niet! Hoereerders, afgodendienaars, overspelers, schandjongens, knapenschenders, dieven, geldgierigen, dronkaards, lasteraars of oplichters, zullen het Koninkrijk Gods niet beërven. En sommigen uwer zijn dat geweest. Maar gij hebt u laten afwassen, maar gij zijt geheiligd, maar gij zijt gerechtvaardigd door de naam van de Here Jezus Christus en door de Geest van onze God."

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Moedig en ook nodig om deze duidelijke bijbelse boodschap uit te dragen in een wereld en tijdgeest die zich (deels door misverstanden) niet wil laten gezeggen door Gods heilzame Woord dat uit liefde voor mensen is gegeven.