cip.nl is nu cvandaag.nl
Start gratis maand
Eline Bakker
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 december 2021 door Patrick Goede

Begin je week goed met dit nieuwe aanbiddingslied van Eline Bakker!

Eline Bakker zingt met ondersteuning van Reyer live haar nieuwe single 'Heilig'! Het optreden van Bakker was onderdeel van haar albumtour afgelopen oktober. Dit lied is dan ook terug te vinden op haar nieuwe album 'Terug naar Eden'. Het is een krachtig nummer met kenmerkende worshipsound die je vol power met z'n allen kan zingen in de gemeente richting God. Maar het is ook een nummer waarmee je in je stille tijd, in alle heiligheid, voor Gods troon kan komen.

Praat mee

Alleen cvandaag Premium leden kunnen reageren op artikelen. Word ook cvandaag Premium lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

'k Vraag me wel af wat God zélf nou vindt van dit lied, 'met kenmerkende worshipsound dat je vol power met z'n allen in zijn richting kan zingen in de gemeente'? En zou Hij het ook wel fijn vinden als je in je stille tijd hiermee voor zijn troon komt? Of heeft Hij toch liever dat je Hem aanbidt door middel van de gave van zijn geest (in geest en in waarheid), het bidden en zingen in nieuwe talen, die Hij hiervoor speciaal aan ons (allen) wil geven? (zie ook Ef. 5:19)